Strážníci opět sbírali injekční stříkačky, tentokrát na pískovištích
Strážníci hledali odhozené injekční stříkačky i za pomoci detektoru kovu. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci pokračují ve sběru použitých injekčních stříkaček, které se povalují v ulicích města. Tentokrát se zaměřili na dětská hřiště a pískoviště, injekce hledali i za pomoci detektoru kovu.

Strážníci čistili dětská hřiště na sídlištích Písečná, Zahradní, Kamenná, Březenecká a v ulicích M. Pujmanové a Hejrovského. Do konce dubna zkontrolují zbývající lokality, kde se nacházejí dětská hřiště a pískoviště.

Městská policie bude ulice od pohozených injekcí od narkomanů čistit pravidelně. Za poslední rok a půl se uskutečnily tři takovéto akce a oproti prvním kontrolám, kdy bylo spoustu nebezpečných nálezů, se situace zlepšuje.

Strážníci během dubna vyrazit sbírat pohozené injekční stříkačky už podruhé. O akci jsme více psali zde

{article title="Strážníci začali cíleně sbírat injekce po feťácích, s detektorem kovů se vydají i na pískoviště"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

2004piskoviste2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru