VIDEO: Zmatený řidič vjel do uzavřeného pruhu na třináctce, kde silničáři zrovna začali s opravou asfaltu
Řidič vjel do uzavřeného pruhu. Foto: e-deniky.cz
Chomutov

Most - Práce silničářů je nebezpečná. Někdy bohužel i životu. A to i přes všechna opatření, která dělají, aby se jim kolemjedoucí řidiči vyhnuli. V ohrožení se málem ocitli i v pondělí odpoledne na silnici I/13 pod Hněvínem u Mostu, a to ve směru od Bíliny na Chomutov.

"Dnes jsme zahájili opravu výtluků na silnici I/13 v Mostě pod Hněvínem přibližně v 800 metrů dlouhém úseku, kde je provoz sveden do jednoho jízdního pruhu," informovalo Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD). Dopravní značení je zřetelné, řidiče drží nyní v pravém pruhu. Přesto se najdou řidiči, kteří si s takovou situací nevědí rady.

Červená fabia se středočeskou poznávací značkou jela nejprve ve správném pruhu. Poté řidič, či řidička, zničeho nic mezi sloupky prokličkoval do levého pruhu, který je uzavřený. Po projetí levotočivou zatáčkou si posádka vozu naštěstí všimla pracovní techniky silničárů. A auto se opět kličkováním mezi sloupky zařadilo do správného pruhu, jen desítky metrů od pracujících lidí. Vůz poté pokračoval ve směru na Litvínov. Důvod podivného manévru je neznámý.

Řidiči by měli být opatrní, na silnici se bude pracovat i v dalších dnech. "Ve středu plánujeme položit asfalt a práce přesunout do druhého (pravého) jízdního pruhu v závislosti na počasí," dodalo ŘSD.

https://www.youtube.com/watch?v=gleG44unHYk

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru