Muž přijel autem do hospody už silně opilý. Naboural auto a schválně najel do zamčené brány
Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Chomutov - Na linku tísňového volání Městské policie Chomutov se obrátila obsluha a hosté malé hospůdky v ulici Jiráskova. Dle oznamovatele zde docházelo k vyhrožování, verbálním útokům a hrubým urážkám ze strany podnapilého muže.

Tomu všemu předcházel příjezd útočníka osobním vozem v silně podnapilém stavu, během své jízdy poškodil zaparkované vozidlo a úmyslně najel do uzamčené brány areálu za hospůdkou, kterou také poškodil.

Opilého muže z vozidla vytáhlo několik hostů hospůdky a vozidlo uzamkli. Na místo byly okamžitě vyslány nejbližší hlídky strážníků, kteří po příjezdu na místo vyzvali před hospůdkou útočníka označeného hosty, aby zanechal protiprávního jednání. Muž až po velice důrazné výzvě ze strany strážníků začal s hlídkou komunikovat, uklidnil se a sdělil strážcům zákona své nacionálie.

Hlídky městské policie na místě spolupracovaly s hlídkou policie ČR a na místo byla přivolána i hlídka dopravní policie. Muž byl na místě předán do rukou policistů a skončil v policejní cele, kde bude zpytovat své svědomí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru