OBRAZEM: Tady se už vaří! V městečku Triangle otevřeli zbrusu novou kantýnu s jídelnou
Interiér kantýny. Foto: SPZ Triangle
Zajímavosti

Žatecko - V "městečku" průmyslové zóny Triangle u Žatce byl od 7. ledna zahájen provoz kantýny i výdejny jídel, jež se původně předpokládal už v létě loňského roku.

Průmyslové městečko se tak dál úspěšně rozvíjí, na jaře loňského roku byly uvedeny do provozu všechny ubytovny. "V případě zájmu o ubytování zaměstnanců, stavebních dělníků, řidičů kamionů, apod., nebo v případě zájmu o stravování prosím kontaktujte paní Lenku Zavadilovou, mobilní telefon +420 731 488 019, e-mailová adresa Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.," uvádí pro případné zájemce Martin Pondělík ze Strategické průmyslové zóny Triangle.

Součástí „městečka“ je také ještě administrativní budova o celkové podlahové ploše 1029 m2, kde sídlí Strategická průmyslová zóna Triangle (SPZ), příspěvková organizace Ústeckého kraje, která průmyslovou zónu rozvíjí a po hospodářské stránce spravuje. Volné kanceláře a jiné prostory jsou pronajímány.

Samotný projekt Triangle City má rozlohu 11,23 ha a je umístěn v centrální části průmyslové zóny. Sloužit bude především jako centrum služeb, např. s obchody, lékařem, vzdělávacím centrem, atd. Další část plochy je určena pro umístění malých podniků výroby a služeb s čistými, nerušícími provozy. V centrální části Triangle City bude oddychová zóna, od vedlejších ploch oddělená zelení.

V průmyslové zóně Triangle nyní působí deset firem a v areálu pracují asi čtyři tisíce lidí. Další menší investoři mají ještě přijít. Až zahájí svou výrobu Nexen, jedna z největších firem v zóně, která svou halu teprve ještě staví, postupně přibudou v Triangle další až dva tisíce nových pracovníků.

Foto:

2401jidelna

Interiér jídelny. Foto: SPZ Triangle

2401jidelna2

Exteriér jídelny s parkovacím stáním. Foto: SPZ Triangle

2401ubytovna1

Pohled na část ubytoven v průmyslové zóně Triangle. Foto: SPZ Triangle

2401ubytovna2

Pohled do interiéru pokoje. Foto: SPZ Triangle

2401ubytovna3

Společná kuchyňka. Foto: SPZ Triangle

2401ubytovna4

 

Umývárny se sprchami. Foto: SPZ Triangle

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru