Muž sám od sebe zastavil hlídku strážníků, aby jí řekl, kde bydlí člověk hledaný policií
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci zajistili muže, kterého hledala státní policie. Kde se dotyčný nachází, se dozvěděli náhodou od dalšího muže, který hlídku s touto informací sám od sebe kontaktoval.

V ulici Zahradní zastavil hlídku městské policie oznamovatel, který sdělil, že v ulici Pod Břízami by měl bydlet muž hledaný Policií České republiky. Strážníci jeli na místo, kde se zkontaktovali s matkou hledaného. Žena jim sdělila, kde její syn v současné době přebývá.

Strážníci hledaného muže objevili na určeném místě u domu při vstupu do vchodu. Byl vyzván k prokázání totožnosti. S hlídkou spolupracoval a dobrovolně ji následoval do služebního vozidla. Před předvedením na policii, kde si ho policisté převzali k dalším úkonům, se strážníci samozřejmě přesvědčili, zda není muž ozbrojen.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru