VIDEO: Silničáři ukázali skvělé video, jak vyřeší dálnici na Prahu u Postoloprt
Vizualizace nové dálnice u Postoloprt, vpravo poslední dokončený úsek. Zdroj: ŘSD
Chomutov

Postoloprty – Jak bude vypadat dálnice D7 a napojení silnic, mostů či posunutí fotbalového hřiště u Postoloprt? Můžete se na to podívat ve videu, které zveřejnilo Ředitelství silnic a dálnic.

Obsahem této stavby je zkapacitnění současného obchvatu obcí Březno a Postoloprty v délce 4,848 km v úseku od konce obchvatu Loun podél dnešní silnice I/7 až k nedávno dokončené části dálnice D7 na okraji Postoloprt. Vznikne také nová souběžná silnice při příjezdu od Mostu přes Počerady, která se na dálnici bude napojovat u Března.

Vloni byla provedena diagnostika mostů, doplňkový inženýrsko-geologický průzkum.

„V roce 2020 předpokládáme, že bude k dispozici dokumentace pro stavební povolení, která je zároveň podkladem pro zahájení inženýrské činnosti. V tomto roce předpokládáme zároveň zahájení prací v rámci doplňkového inženýrsko-geologického průzkumu,“ uvádí Ředitelství silnic a dálnic.

Předpokládaný termín realizace tohoto úseku dálnice je v období 2022 až 2024.

https://www.youtube.com/watch?v=gTg47vgk-Ys

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru