Tragická nehoda u Málkova: Silnice je opět průjezdná. Policie sdělila k nehodě další podrobnosti
Místo nehody. Foto: e-chomutovsko.cz
Chomutov

Chomutovsko – Silnice I/13 u Málkova, kde se v pátek dopoledne stala tragická dopravní nehoda, je opět průjezdná. Policie k bouračce sdělila další podrobnosti.

K nehodě došlo v 10:30 hodin. “Při nehodě jeden člověk zemřel a dva byli těžce zraněni,” informovala policejní mluvčí Irena Pilařová. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby a hasiči. “Hasiči z havarovaného vozu vyprostili tělo zemřelého člověka,” doplnil mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Příčinu tragické dopravní nehody policisté nadále vyšetřují. Podle prvotních informací došlo na silnici k čelnímu střetu dvou aut, při kterém v jednom z vozů zemřel člověk. Následně do nabouraných aut narazilo ještě třetí vozidlo. Policie dosud s ohledem na příbuzné nezveřejnila žádné bližší informace k oběti.

Silnice byla po tragické nehodě v obou směrech uzavřena. Znovu tady byl provoz obnoven ve 13,30 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru