Nehoda v serpentinách u Rokle. Řidič převrátil auto na střechu
Nehoda u Rokle. Zdroj: hasiči Kadaň
Chomutov

Chomutovsko - Kadaňští hasiči informovali o dopravní nehodě osobního auta, která se stala v druhé polovině minulého týdne před obcí Rokle. Z bouračky zveřejnili i fotografii. Téměř stejná kolize se u obce Rokle odehrála dnes (29. ledna) dopoledne. 

K první nehodě u Rokle došlo 24. ledna krátce před šestnáctou hodinou. V serpentinách před obcí ze směru od Kadaně se převrátil osobní automobil na střechu.

V prvotní zprávě, kterou hasiči dostali ihned po bouračce, se hovořilo o tom, že uvnitř auta zůstali zaklíněni lidé, které je nutné vyprostit. Po příjezdu jednotka na místě ale našla jen jednoho lehce zraněného člověka, kterému poskytla předlékařskou pomoc. Nebylo nutné ho vyprošťovat.

Dále pak hasiči odstraňovali následky nehody a asistovali při nakládání nabouraného auta na vůz odtahové služby.

Od výše uvedené nehody v serpentinách u Rokle neuplynul ani týden a dnes (29. ledna) se tady stala další téměř stejná bouračka. V úterý dopoledne krátce před půl jedenáctou na silnici u Rokle opět havarovalo osobní auto, které se převrátilo. Nehoda se podle prvotní informace obešla naštěstí bez zranění.  

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru