Zmizelo kolo, kytka i boty. Nenapravitelná zlodějka znovu řádila v Chomutově. Na soud si počká ve vězení
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Několika krádeží se od července do října měla dopustit 36letá žena z Chomutova. Nejprve se podle kriminalistů koncem července vloupala do osobního vozidla zn. Peugeot, které bylo zaparkované v ulici Bezručova.

Ve vozidle měla prohledat odkládací přihrádku a věci z ní položit na sedadlo, nakonec ale z auta nic nezmizelo. Jeho poškozením však majiteli vznikla škoda v předběžné výši cca 13 tisíc korun. V srpnu pak společně se svým 40letým známým z Prahy zřejmě využila příležitosti a odcizila horské kolo, které bylo bez zabezpečení opřené o budovu obchodního centra v Chomutově. Její společník měl poté kolo v hodnotě přibližně 10 tisíc korun schovat u sebe doma.

Policistům se uvedené krádeže podařilo objasnit a kolo zajistit a vrátit majiteli. Posledních krádeží se žena měla dopustit minulý týden. V odpoledních hodinách měla nejprve odcizit z prodejny v obchodním centru v Chomutově volně vystavenou květinu v hodnotě 49 korun a chvíli poté z další prodejny obuv v hodnotě 899 korun. Se svou kořistí pak z obchodu utekla. Policisté však dotyčnou ztotožnili a ani ne hodinu po jejím útěku ji v nedaleké ulici zadrželi," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Provedená dechová zkouška ukázala 1,8 promile alkoholu.

Žena, která byla vloni za majetkovou trestnou činnost odsouzena, byla nyní obviněna z trestného činu krádeže a poškození cizí věci. Na rozhodnutí o vině si počká ve vězení. Tam byla minulý čtvrtek převezena proto, že nedodržela podmínky podmíněného trestu. Pobyt za mřížemi si v případě uznání viny soudem může prodloužit až o další tři roky. Jejímu společníkovi, který je pro krádež stíhaný na svobodě, hrozí dvouletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru