FOTO: Chomutovská policie hledá svědky dvou dopravních nehod. Viděli jste některou z nich?
Nehoda v Klášterci nad Ohří. 3x foto zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Dvě nehody s neznámým viníkem z nedávné doby řeší chomutovští dopravní policisté.

K první došlo ve čtvrtek 26. srpna v 14:40 hodin na silnici č. I/13 na úrovni sjezdu k Zooparku ve směru jízdy na Most. Neznámý pachatel zde s nezjištěným vozidlem černé barvy při přejíždění z pruhu do pruhu ohrozil jiného řidiče, který musel prudce brzdit a následně vlivem smyku narazil do dalšího vozidla a pak do svodidel. Neznámý pachatel v černém vozidle na místě dopravní nehody nezastavil a z místa ujel. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda v celkové výši předběžně vyčíslené na 40 tisíc korun.

K další dopravní nehodě došlo v úterý 31. srpna v 14:20 hodin na silnici č. I/13 v obci Klášterec nad Ohří. Na kruhovém objezdu v ulici Chomutovská, poblíž OD Tesco, nedal dosud nezjištěný řidič modrého osobního vozidla (pravděpodobně Suzuki Vitara) jedoucího k tomuto objezdu ze směru od nám. Dr. E. Beneše, přednost v jízdě vozidlu Renault Megane Scenic stříbrné barvy, jehož řidič pak narazil do před ním jedoucího vozidla Kia Sportage černé barvy. Dosud nezjištěný řidič modrého vozidla na místě nezastavil a odjel. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda v celkové výši předběžně vyčíslené na 35 tisíc korun.

0709nehdoaklasterec

Nehoda v Klášterci nad Ohří.

"Policisté žádají, aby se přihlásili případní svědci popsaných nehod nebo osoby, které by přinesly poznatky k uvedeným vozidlům nebo osobám, které vozidlo užívají. Se svým svědectvím se mohou obrátit na Dopravní inspektorát Policie ČR Chomutov, tel. 974 447 250, 974 447 251, mob.: 602 770 482, případně na linku 158," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

0709nehodaklasterec3

Nehoda v Klášterci nad Ohří.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru