Co je nového v Klášterci nad Ohří? Přibyla parkovací místa, areál letního kina má nové oplocení
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Na podnět komise pro strategický rozvoj města a památkovou péči město upravilo parkovací zálivy v ulici 17. listopadu. Místa přibyla také u mateřské školy.

V ulici 17. listopadu tak vzniklo cca 13 parkovacích míst. Na žádost rodičů dětí z mateřské školy ve Školní ulici město vybudovalo také čtyři parkovací místa, která během dne slouží rodičům například pro vyzvednutí ratolestí ze školky. Ve večerních hodinách je možné parkoviště využít bez omezení.

Areál letního kina má nové oplocení

Letní promítání už sice skončilo, ale kulturním akcím slouží stále. Každoročně se na zvelebování kláštereckého letního kina i nadále pracuje. Po rekonstrukci cest v letním kině , fasád objektů, pódia i plátna se v letošním roce vybudovalo nové oplocení, které nahradilo původní nevzhledné.

1309klasterec

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru