Je tu opět charitativní sbírka Kola pro Afriku. Máte doma nepotřebný bicykl či doplňky pro cyklisty?
Foto zdroj: Archiv města Jirkov
Chomutov

Jirkov - Město Jirkov pořádá charitativní sbírku Kola pro Afriku. Nepotřebná kola, ale také doplňky pro cyklisty můžete donést od 13. září do 30. září ve stanovených časech ke garážím Městského úřadu u lékárny na náměstí Dr. E. Beneše.

Jedná se již o pátý ročník charitativní sbírky. Poprvé se město zapojilo do projektu Kola pro Afriku v roce 2013, kdy se během 14 dnů podařilo nashromáždit celkem 49 jízdních kol. Celkem se za všechny ročníky nashromáždilo 300 jízdních kol.

Pro předání daru po příchodu ke sběrnému místu volejte 601 33 88 58, nebo se dostavte na odbor sociálních věcí MěÚ Jirkov, budova čp. 2, 1. patro nebo se informujte v podatelně v přízemí hlavní budovy radnice.

Stanovené časy:

  • PO + ST: 8 - 17
  • ÚT + ČT + PÁ: 8 - 13.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru