Muže probrali ze spánku v autě policisté. Problém byl, že nebylo jeho
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Nezvaného hosta nalezl v neděli dopoledne na pozemku u domu 64letý Chomutovan. Neznámý návštěvník spal ve vozidle zaparkovaném na pozemku.

Obyvatel domu tedy přivolal policisty, kteří dotyčného vzbudili. Muž nebyl schopen vysvětlit, co v cizím vozidle a na cizím pozemku pohledával, ani jak se tam dostal. Policisté ho zadrželi a převezli do cely. Díky kamerovým záznamům z okolí zjistili, že muž už po páté hodině ranní vstoupil brankou na pozemek patřící k jinému domu, odkud přelezl oplocení na sousedící pozemek. Tam si ze zahradního přístřešku vytáhnul elektrickou sekačku, kterou jen přemístil o kousek dál a vydal se přelézt plot vedoucí na další pozemek. Na něm bylo zaparkované odemčené vozidlo, do kterého si vlezl a usnul v něm.

"Osmadvacetiletý muž, který byl podle zjištění policistů pod vlivem návykových látek, je tak kvůli své noční procházce po cizích pozemcích zakončené přespáním v cizím autě podezřelý z trestného činu porušování domovní svobody. Soud by ho mohl v krajním případě za jeho spáchání potrestat až dvouletým odnětím svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru