Zloděj se násilím dostával do zaparkovaných aut a bral z nich vše, co mu přišlo pod ruku. Už ho mají!
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Policisté dopadli muže, který se podle jejich zjištění měl dopustit několika vloupání do aut zaparkovaných na různých místech v Jirkově.

V rozmezí od června do konce září si měl dotyčný celkem čtyřikrát vyhlédnout různá vozidla, do kterých se pak dostával většinou po rozbití skleněných výplní oken. Z aut si pak měl odnášet různé věci, například palubní kameru, nářadí, autorádio, ale i elektronickou cigaretu, kapesní nože a další věci. Celkově tak měl odcizením věcí a poškozením vozidel způsobit přibližně desetitisícovou škodu.

Po získání informací o totožnosti podezřelého ho policisté zadrželi a vyšetřovatel zahájil jeho trestní stíhání pro pokračující trestný čin krádeže. S ohledem na skutečnost, že obviněný byl před necelými dvěma roky propuštěn z výkonu trestu, kde byl také kvůli krádežím, mu znovu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru