Průzkum, vedený seznamkou Victoria Milan, která je určena pro zadané a manžele, se nedávno zaměřil na 5000 podvádějících mužů. Výsledky ukazují, že 78% z nich je ženatých poprvé a že 82% začalo svou manželku podvádět po narození dětí.

Ilustrační foto: www.e-chomutovsko.cz

Na dotaz, jak přesně příchod potomků negativně ovlivnil jejich věrnost pak dotázaní odpovídali následovně: 30% prohlásilo, že po narození dětí se ze sexu vytratila vášeň, 23% má problémy v posteli, protože je děti vyrušují, pláčou, jsou nemocné, mají noční můry atd., u 18% manželka směřuje veškerou svou pozornost k dítěti, 15% zmínilo ekonomické problémy, které stojí za jejich krizí a 14% uvedlo jako důvod jiné rodinné záležitosti.

Pouze 22% z 5000 nevěrných respondentů bylo ženatých poněkolikáté. Znamená to, že první manželství zvyšuje touhu být nevěrný? Sigurd Vedal, ředitel Victoria Milan k tomu dodává: "Všeobecně se dá říct, že druhé a další vztahy, ať už se jedná o manželství, nebo jinou formu soužití, jsou většinou silnější, protože oba partneři se poučili z minulosti. Lidé se v takových vztazích chovají dospěleji a vyzráleji. Manželská krize, plynoucí z rodičovství, je také častější v prvních vztazích. Je to věc jak zkušenosti, tak věku."

Victoria Milan je jednou z největších celosvětových internetových seznamek pro zadané muže a ženy, kteří hledají tajný románek. Založil ji šťastně ženatý výkonný ředitel Mr. Sigurd Vedal v roce 2010, a dnes je jednou z nejrychleji se rozvíjejících sociálních sítí, kde mohou lidé najít diskrétního milence nebo milenku. Victoria Milan působí ve 33 zemích světa a má přes 4 miliony uživatelů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru