Klášterec nad Ohří – V Klášterci nad Ohří se v současné době tvoří strategický plán rozvoje města až do roku 2023. Pro město ho zpracovává externí firma ve spolupráci s laickou i odbornou veřejností. Názor veřejnosti bude důležitou součástí tohoto dokumentu, radnice proto prosí občany o vyplnění dotazníku, který má zmapovat názory a spokojenost obyvatel.

Klášterec nad Ohří. Foto: archiv radnice

Dotazník bude distribuován v březnu do všech domácností. Vyplněný ho bude možné odevzdat hned na několika sběrných místech – v turistickém informačním centru u radnice, v obchodním domě Tesco, v Penny marketu nebo v obchodním středisku Centrum, a to nejpozději do 10. dubna. Zároveň je dotazník k dispozici online na webu města.

Strategický plán rozvoje města bude definovat vizi, kam by měl Klášterec nad Ohří v dalších letech směřovat a stanoví cíle a priority rozvoje města. Dokument by měl být hotov již v létě, součástí bude i jeho veřejné projednávání. To je plánováno na konec dubna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru