Jirkov – Na dění v jirkovském Olejomlýnském parku začne už brzy dohlížet pět kamer. Revitalizovanou oblast, kde jsou kromě dopravního hřiště také dětská hřiště, skate rampa a cyklostezka, tak budou mít pod okamžitým dohledem strážníci.

Nové kamery by měly začít fungovat na začátku léta. Během dubna se v parku pracovalo na položení optické sítě. Kamery budou otočné a jedna z nich bude mířit i na plánovanou pumptrackovou dráhy pro cyklisty. S její stavbou se začne v červnu v místě, kde dříve bylo fotbalové hřiště. Pumptracková dráha je dráha se zvlněným povrchem, na kterém se cyklista pohybuje díky pohybu připomínající pumpu - nahoru dolů, nemusí šlapat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru