Chomutov - Mezinárodní den žen slaví snad každá žena. Ne každá však ví, že Mezinárodní den žen (ve zkratce MDŽ), připadající na 8. březen, je mezinárodně uznávaný svátek stanovený organizací OSN k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908.

Navštívili jsme nově otevřený areál Domova klidného stáří v Chomutově a zjišťovali, jak strávili svůj významný den místní nájemnice. "Když jsem ráno roznášel našim ženám karafiáty, většinu jsem zaskočil, neboť si hned neuvědomily, že je MDŽ právě dnes. Sdílená radost a slova díků neměla konce,“ prozradil správce areálu Pavel Dologh.

A dodává: „Dbáme na to, aby se u nás klienti cítili jako doma. Denně se potkáváme a klábosíme spolu o různých tématech, klienti vypráví své životní příběhy, zkrátka vše funguje, jak bylo naplánováno. V nejbližších dnech budeme kolaudovat společenskou budovu, která bude představovat oddychové zázemí pro naše klienty. Až se umoudří počasí, chystáme zpřístupnit přilehlý park s altánem.“

Web DKS najdete zde: www.arealdks.cz, na facebooku se můžete na DKS podívat zde.

O Domově klidného stáří v Chomutově jsme psali zde:

[article]3965[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru