Sulec - Čtyři hasičské jednotky vyjely ve středu ráno k dopravní nehodě pěti osobních aut a autobusu u Sulce poblíž Panenského Týnce na Lounsku. Na místě zasahovalo několik sanitních vozů a povolán do akce byl následně i vrtulník Letecké záchranné služby. Při nehodě bylo zraněno celkem 18 lidí, a to včetně dětí. V autobusu, který měl převážet školáky při příjezdu hasičů na místo karambolu už nikdo nebyl. Informuje o tom mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan.

Sanitní vozy a vrtulník letecké záchranky pak zraněné transportovaly do nemocnic. Příčinu nehody vyšetřují policisté. Zjišťujeme podrobnosti vážné hromadné nehody u Panenského Týnce.

Podle serveru dopravniinfo.cz je možnou příčinou nehod námraza na silnici v tomto úseku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru