Chomutovsko – Silničáři začali s opravou části komunikace I/13 na Chomutovsku. V této souvislosti ode dneška nezajíždí autobusy (číslo 564 a 565) na některé zastávky v katastru Jirkova. Opravy a změna v autobusové dopravě potrvá až do 4. května.

Ilustrační foto

Autobus číslo 564 z Litvínova směr Chomutov – linka nebude obsluhovat zastávky Vysoká Pec, Drmaly, Červený Hrádek, Jirkov,,osada, Jirkov,,Červenohrádecká, Jirkov,,školky. Úsek Komořany – Jirkov AN pojedou spoje po objízdné trase.

565 z Chomutova směr Most beze změny.

565 z Mostu směr Chomutov – linka nebude obsluhovat zastávku Ervěnice,záv.ČSA. 565 spoje jedoucí od Komořan směr Chomutov nebudou obsluhovat zastávky Vysoká Pec, Drmaly, Červený Hrádek, Jirkov,,osada, Jirkov,,Červenohrádecká. Úsek Komořany – Jirkov AN pojedou spoje po objízdné trase. Spoje začínající ve Vysoké Peci pojedou beze změny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru