Klášterec nad Ohří – Šestatřicetiletý muž z menší obce u Klášterce měl vyhrožovat několika lidem smrtí. U sebe doma měl dvě pistole. V pondělí 18. dubna ho zadržela policie.

Ilustrační foto

Šestatřicetiletý muž měl vyhrožovat likvidací jinému muži, jeho rodině a ještě dalším několika lidem. Jaké mezi s sebou měli dotyční vazby, policie neuvěřejnila. Stejně tak neuvedla ani důvod, proč muž lidem vyhrožoval. „Případ je na začátku vyšetřování. Více informací podávat nebudeme,“ řekla pouze policejní mluvčí Marie Pivková.

Muž je nyní v policejní cele. Policistům při zadržení vydal dvě dlouhé střelné zbraně a náboje, které měl nelegálně. „Policisté skutek zatím vyšetřují jako nebezpečné vyhrožování, k upřesnění právní kvalifikace může dojít během dalšího vyšetřování,“ doplnila Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru