Chomutovsko – Vážná dopravní nehoda se stala v pondělí 25. dubna odpoledne u Nové Vísky u Kadaně. Havaroval tady 25letý řidič, který nejspíš nezvládl řízení. Pro těžce zraněného mladého muže musel přiletět záchranářský vrtulník. O nehodě informovali v úterý hasiči.

Foto: hasiči

Mladý řidič boural u Nové Vísky krátce před čtvrtou odpolední. Jel ve směru na Vejprty. V zatáčce nejspíš nezvládl řízení, vjel do protisměru, vletěl do příkopu a narazil do stromu. Auto náraz sešrotoval. Mladý muž zůstal zaklíněný uvnitř. „Hasiči jej vyprostili a pomohli naložit do vrtulníku,“ řekl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Podle policie byl 25letý řidič střízlivý, příčinou nehodu byla nejspíš vysoká rychlost. Hmotná škoda byla vyčíslena na 100 tisíc korun. 

Foto: hasiči

Foto: hasiči

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru