Klášterec nad Ohří – Klášterec se chystá na sloučení dvou základních škol. Proběhne jen papírově. Pro žáky a jejich rodiče se mimo administrativních záležitostí nic nemění.

Od 1. srpna se sloučí ZŠ praktická v Havlíčkově ulici a ZŠ v Petlérské ulici. Vznikne jedna příspěvková organizace s názvem Základní škola, Klášterec nad Ohří, Petlérská.
Radnice ujišťuje rodiče, že obě školy budu nadále ale fungovat úplně stejně, nezmění se ani personál nebo činnosti škol.

"Nová" škola bude mít jedno ředitelství, ředitelka nebo ředitel bude jmenován na základě konkurzního řízení k 1. červenci. Základní škola v Havlíčkově ulici bude detašovaným pracovištěm, které povede zástupce ředitele.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru