Chomutov – Tři děti zničily v Chomutově solární panely za bezmála 100 tisíc korun. Nudily se, tak na ně házely kameny. O případu informovala policie, která událost vyšetřuje.

Ilustrační foto: archiv policie

Panely rozbíjeli tři kluci ve věku 8, 9 a 10 let. Kameny házeli na solární panely v areálu společnosti ve Spořické ulici.  „Krátili si tak dlouhý čas," uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. Několik panelů malí výtržníci zcela rozbili, další poškodili. „O tom, zda poškozené panely budou ještě funkční, rozhodne až revizní technik,“ doplnila Pivková.

Poškozená společnost vyčíslila škodu na 96 tisíc korun. Policisté celou událost vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci. Vzhledem k tomu, že se jedná o děti, budou za tuhle drahou klukovinu potrestáni nejspíše jejich rodiče.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru