Chomutovsko – Kšefty s kradenými koly se zřejmě chtěli živit 35letý muž a 27letá žena z Klášterce. Kradli ale pouhé tři dny.

Ilustrační foto: archiv PČR

Svůj zlodějský byznys rozjela dvojice uplynulý víkend. V Klášterci postavili na špalky v sobotu a v úterý dvě auta, v pondělí zuli vůz v nedaleké Kadani. „Majitelům aut vznikla škoda za 67 tisíc korun. Dvojice lup obratem ruky prodala,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

Zlodějíčkové se z dobře rozjetého kšeftu netěšili dlouho, v polovině týdne jim ho zarazili policisté. Ženu po výslechu pustili domů s tím, že její vyšetřování bude dále probíhat na svobodě. Muž skončil v cele a nejspíše ho čeká vazební věznice. Není to totiž jeho první vroubek. „ Za krádeže byl již odsouzen v roce 2014,“ vysvětlila Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru