Jirkov – V Jirkově začalo s příchodem jara hned několik investičních akcí.  Milovníci cykloturistiky se mohou těšit na novou cyklostezku, motoristé na další parkoviště a cyklosportovci na pumptrackovou dráhu.

Cyklostezka park Smetanovy sady. Foto: archiv radnice

Nové parkoviště se staví před divadlem, dokončuje se rekonstrukce komunikací a chodníků v ulici Obránců míru a začíná se v ulici Budovatelů a v ulice Vinařická. Cyklostezka se buduje od ulice Dvořákova k ulici Smetanovy Sady přes park.

V Olejomlýnském parku se rozšiřuje kamerový systém a v části bývalého fotbalového hřiště roste pumptracková dráha pro cyklisty. Jde o dráhu se zvlněným povrchem, na kterém se cyklista pohybuje díky pohybu připomínající pumpu - nahoru dolů, nemusí šlapat.

V ulici Osvobození začíná demolice zničeného bytového domu a v zámeckém rybníku se zpřístupňuje ostrůvek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru