Kadaň – V Kadani boural opilý 23letý motorkář. Leží s těžkým zraněním v nemocnici. O nehodě informovala policie.

Ilustrační foto

Nehoda se stala ve středu 20. dubna kolem sedmé hodiny večer. Mladý motorkář z Klášterce boural v kadaňské ulici Jana Švermy. „Při průjezdu levotočivou zatáčkou pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu vozovky. Vyjel mimo silnici a havaroval,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

Mladý muž  měl pozitivní zkoušku na alkohol. Nadýchal 1,87 promile. Z místa nehody byl odvezen záchrannou službou do nemocnice. „Jeho zranění lékaři vyhodnotili jako těžké. Léčit se bude nejméně tři měsíce,“ doplnil Pivková. Při vyšetřování nehody policisté navíc zjistili, že u motocykl 23letého řidiče není zapsán v registru silničních vozidel a nemá pojištění.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru