Chomutov - Skoro to vypadá, že každý druhý případ, který musí řešit chomutovští strážníci, se točí okolo alkoholu. V pátek řešili další opilce.

Foto: Městská policie Chomutov

Pili na veřejnosti

V pátek 22. dubna řešili strážníci dva případy týkající se popíjení alkoholických nápojů na veřejnosti. "Nejprve ve tři hodiny odpoledne při kontrole Hutnické ulice uviděli muže, který nasával pivo z láhve. O hodinu později zase uviděli v centrálním městském parku dalšího pijana. Ten pro změnu pil víno z petky," uvedl mluvčí strážníků v Chomutově Vladimír Valenta. Protože oba pánové jsou v tomto směru recidivisté, budou teď své jednání vysvětlovat u přestupkové komise.

Pomohli opilci

Strážníci budili opilce pár minut po poledni, kdy oznamovatel operačnímu dozorčímu telefonicky sdělil, že v Cihlářské ulici před domem spí nějaký muž. Když pak motohlídka přijela na místo, dotyčný ležel přímo u laviček. Na první pohled bylo zřejmé, že nohy mu podťal alkohol. Strážníci poté opilce probudili a pro jistotu ho doprovodili do nedalekého domova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru