Chomutov – Policie pátrá po 24leté Marcele Goroľové z Chomutova. Zmizela už před více než měsícem. Její matka o ni má strach, je totiž nesvéprávná.

Marcela Goroľová. Zdroj: PČR

Pohřešovaná mladá žena žije přechodně na Březenecké v Chomutově. Odtud odešla 18. března před pátou hodinou ranní. Od té doby se neozvala. V minulosti sice už byla několikrát pohřešovaná, vždy se ji ale po několika dnech podařilo najít. Nejčastěji se pohybovala v okolí ulice Kadaňská v Chomutově. Není vyloučeno, že by si mohla peníze opatřovat provozováním prostituce.

Pohřešovaná žena má štíhlou asi 155 centimetrů vysokou postavu, hnědočerné oči a černé středně dlouhé vlasy, které by mohla mít i obarvené. V obličeji má ekzém. Naposledy byla oblečena do bílých riflových kalhot, černo - bílé bundy s motivem ženy a bílých sportovních bot značky Adidas.

Pokud byste o této mladé ženě něco věděli nebo ji viděli, zavolejte na linku 158 nebo sdělte své informace na kterékoliv policejní služebně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru